Pitapes, Bones tapes a Mollet del Vallès.

Hola de nou, amb les vacances pel mig ja feia dies que no penjava res al bloc, però això no vol dir que no estigués omplint l’estomac de bones viandes, de fet avui us porto una proposta molt interessant, el Pitapes a Mollet del Vallès.

Feia molts mesos que per diverses poblacions de la comarca veia molta publicitat d’aquest local, en autobusos, revistes, panells d’anuncis pel carrer, etc. Però no tenia referències de ningú, així que un meravellós diumenge d’agost vaig decidir anar-hi per tastar jo mateix l’experiència.

Terrasa Pitapes Mollet del Vallès

La terrasseta del pitapes.

Quasi bé al centre de Mollet, el Pitapes és un local que es troba en una vella casa de barri, ara reformada per acollir el restaurant amb una terrassa bastant gran. Tot i que la idea era dinar a la terrassa, la calor ho va fer impossible, per tant a gaudir de l’aire condicionat del menjador interior…

Menjador interior Pitapes Mollet del Vallès

Menjador interior Pitapes

A la carta del Pitapes trobem una gran selecció de platillos amb tapes més clàssiques i  tapes més innovadores, com el mini bikini de cecina de Lleó amb formatge Comté i tòfona (pendent de tastar), i també tenen una petita selecció de plats de cuina japonesa.

A la carta de vins trobem preus per totes les butxaques, i majoritàriament els vins són catalans. Crec que tenen vins a copes, però no ho vaig veure ni tampoc preguntar. La carta escrita a l’etiqueta d’una ampolla de vi em sembla molt bona idea.

Carta de vins Pitapes

Carta de vins Pitapes

Anem pels plats! 2 tapes de primer per compartir, un segon per cadascú i postres.

Tataki de tonyina vermella

Tataki de tonyina vermella, tataki atún rojo.

Ens encanta la tonyina vermella! I aquesta estava molt bona en quant a textura i greix, però crec que l’enciam i la maionesa que portava el plat, pel meu gust, sobraven. Si la tonyina es bona

sóc molt minimalista, i quantes menys coses porti millor, com amb un bon pernil. Vaig trobar la salsa de soja massa salada, però va ser una percepció meva.

Raviolis de foie amb pistatxos

Raviolis de foie amb pistatxos

Bons…molt bons. De fet a la foto en falta un de l’emoció inicial i no poder esperar per fer la foto.

Bacallà cuit a 85 graus amb cigronets i botifarra negre

Bacallà cuit a 85 graus amb cigronets i botifarra negre

Quina meravella de bacallà, tendre, melós, gustós, etc., i amb la botifarra negre fan molt bona parella. Els cigronets venien en format crema/puré acompanyant la parella de nuvis.

Cua de bou desossada amb patata al morter

Cua de bou desossada amb patata al morter

Una cua sense feines i amb una base de patata trencada molt bona.  Crec que amb la carn deuen fer una hamburguesa que després passen per la planxa o brasa, aquesta venia un pel massa feta per fora pel meu gust, però no obstant no va quedar res al plat.

Per últim els postres amb bones sorpreses.

Dràcula i gelat de Bailey's

Dràcula i gelat de Bailey’s

Sí, sí, Dràcula! Us en recordeu del famós gelat ? Doncs han aconseguit exactament els mateixos sabors però amb el format que veieu al plat esquerra de la foto. Molt bo, i molt digestiu. L’altre és un gelat de Bailey’s amb pa de pessic de caramel i xocolata blanca, exquisit.

Aquí us deixo link a la carta que tenen publicada al seu Facebook, i així us feu una idea de la resta de plats que tenen, i que mereixen en breu un altre visita per continuar tastant més coses.

Tots aquests plats, amb dos cafès i una ampolla de vi Pittacum (17,27€) per 65,15€. El que més va pujar, a més del vi, va ser el plat de tonyina vermella, que com ja sabeu és un peix que es fa pagar. Trobo que la RQP és molt bona i per tant recomanem!

Pitapes.
Jacint Verdaguer, 6.
Mollet del Vallès
info@pitapes.cat
Tel. 935 937 222

 

 

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s