CuinaVO. Nova agrupació de cuiners i restaurants.

CuinaVO

CuinaVO

Diuen que la unió fa la força, doncs això i més és el que pretén el nou col·lectiu gastronòmic CuinaVO.

CuinaVO és un grup de restaurants (actualment 13) i productors, consell comarcal, gremi d’hostaleria – i algú més que m’ha de perdonar per no mencionar-lo – i que pretén promoure i difondre les virtuts i singularitats de la cuina vallesana (oriental). Mongetes, cireres, olis, tomàquets, embotits, dolços…. aquests són alguns del productes que tenim a la comarca i dels que aquest col·lectiu s’encarregarà de donar a conèixer.

Dins del col·lectiu també trobem el conegut Pep Salsetes, i el Gerard de la Catxaruda, que com a productors donen una empenta al grup.

El passat dilluns dia 22 es van presentar públicament a la plaça de la porxada de Granollers, i en la jornada alguns dels restaurants que formen l’associació van preparar uns tastos amb tomàquets de varietats que antigament es plantaven a la comarca i que ara intenten recuperar de nou. Fins a principis de setembre podreu trobar plats especials elaborats amb aquestes varietats de tomàquets.

Personalment crec que ja fa molt de temps que s’havia de fer un col·lectiu d’aquest tipus, de fet a comarques properes ja en tenen i sembla que no els hi va del tot malament.

Seguirem molt d’aprop aquesta nova iniciativa i esperem veure aviat més restaurants, botigues, productors, forn, pastissers, productors de vi…vaja, tots el que fan algun producte en aquesta gran comarca.

Tríptic de presentació de cuinaVO on podreu trobar els restaurants que promouen l’agrupació.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s