Ca la Sila. Granollers.

Aquest divendres Sant, aprofitant que estàvem donant una volta per Granollers vàrem decidir dinar, al ja clàssic, “Ca la Sila”.

Ca la Sila, es troba just al costat de la Fonda Europa, i és un local que sempre ha tingut molta fama, tot i que últimament crec que la cosa va a la baixa. Sabíeu que l’Isma Prados hi va treballar al principi de la seva carrera?

El local crida molt l’atenció per la seva decoració. Des de caixes de fruita de fusta al sostre, parets sense pintar…fins a làmpades fetes amb l’envàs de les garrafes de plàstic de lleixiu. La veritat és que no deixa indiferent.

Com podeu veure a la fotografia, la carta és una paperina que a dins conté el tovalló. No tenen gaire varietat de plats, però es poden trobar per a tots els gustos.

Ca la Sila Granollers

Carta de Ca la Sila a Granollers

El primer que et porten és el seu pa de coca amb tomàquet. Si arribes amb gana com jo, aquest pa acostuma a durar poca estona.

Pa amb tomàquet

Pa de coca amb tomàquet

Els primers plats que vàrem fer van ser el pop i morro a la gallega i la paperina de verdures.

Pop i morro a la gallega

Pop i morro a la gallega

Paperina de verdures

Paperina de verdures

El pop era bastant tendre i gran, veient el que es menja en alguns llocs. Respecte a la paperina de verdures, trobo que és un plat amb massa oli pel meu gust.

Els segons. La cassoleta de fideus mariners i l’hamburguesa (crec que a la carta l’anomenaven “chili peppers”).

Cassoleta de fideus mariners

Cassoleta de fideus mariners

Hamburguesa

Hamburguesa

La cassoleta, normal, i de l’hamburguesa…la presentació no li afavoreix massa, però cal dir que la carn era molt bona, els “frijoles” amb salsa picant, no em van agradar tant. A més, a sota de l’hamburguesa hi havia una llesca de pa de coca que feia de base, i que estava totalment humida i ni s’aguantava. Feia una mica de mal als ulls. Molt millorable sota el meu punt de vista.

Els postres, ensaïmada de Mallorca i pastís sacher.

Ensaïmada de Mallorca

Ensaïmada de Mallorca

Pastís sacher

Pastís sacher

El pastís, de sacher, en tenia poc.

El vi que va acompanyar el dinar va ser el “Lignum” de Albet i Noya. (10,80€) i amb els cafès (segurament el pitjor de l’àpat) tot va sumar 57€.

En resum, com he dit al principi, crec que aquest lloc va perdent la fama. La cuina no està al seu millor nivell i alguns dels plats els hi falta una mica d’alegria. A més he pogut escoltar i llegir, que el tracte del personal (molt ben valorat des de sempre) ha perdut bastant. Si que és cert que una mica secs estaven aquell divendres.

Ca la Sila.
Anselm Clavé, 3, 08402 Granollers, Barcelona.
Telèfon: 938 70 03 89

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s