Són molts els que han escrit, i molt bé, sobre els productes, ponències, expositors, etc., de aquesta fira, i per tant no vull repetir-me ni crec poder fer-ho millor que els altres. Per tant no parlaré dels productes si no de les persones.
Vaig estar poques hores – cinc – però crec que suficients per emportar-me bones sensacions. Convidat per Grup Balfegó, empresa que a més de ser un dels millors clients que tinc, m’apassiona el que fa i sobretot com ho fa.
Jo vaig veure persones amb il·lusió i empenta, amb ganes de ensenyar a tothom (públic general o professional) els seus productes i la seva manera de fer i entendre les coses, fossin petits o grans productors. I sempre amb un somriure, molt important! Estar cada dia a una fira tantes hores deu ser esgotador.
Em confirma que la gastronomia és cultura, i que és social i a més socialitza. I que vivim amb un gran país, amb molts bons productes i sobretot bones persones.
Un fòrum que esperem duri molts anys, i tots els amants de la gastronomia el puguem gaudir.
Salut, bona teca i bon vi!