Restaurant La Magrana. Granollers.

Aquest migdia he visitat un restaurant que és bastant desconegut per mi. És un d’aquells llocs que saps que està allà, i que passes mil vegades per davant, però que no entres mai. Avui però, he volgut entrar a tastar el seu menú del migdia.

La Magrana està situat al carrer principal de Granollers, just al costat del Posta 36 i quasi davant del Naguabo, per tant podem dir que té la competència a la porta!

En el menú d’avui crec recordar que he vist 5 primers i 5 segons, dic crec perquè una vegada dins, el menú te’l diu el cambrer de veu, així que si al carrer no has fet l’estudi previ de la pissarra, has de prendre la decisió ràpidament. Un full amb el menú del dia i 5 minuts per pensar-t’ho anirien bé.

De beguda he demanat vi i m’han portat una ampolla de uns 50cl de vi a granel, quantitat més que suficient, però a una temperatura d’uns 4 o 5 graus! No és l’únic lloc que serveixen el vi a aquestes temperatures. Jo em pregunto si un restaurador no sap la temperatura a la que s’ha de servir un vi negre jove (12º – 14º) , encara que sigui de granel? O el fiquen tan fred perquè el vi és molt dolent i així no es noten els defectes?

El pa del menú era bastant millorable.

El pa del menú

El pa del menú

El primer era una coca de poma amb formatge de cabra. Es nota que no estava feta al moment i que l’havien escalfat al microones, i la massa no era de pa de coca, era més bé un pa de motllo.

Coca de poma amb formatge de cabra.

Coca de poma amb formatge de cabra.

De segon, lluç a la donostiarra, cal dir que el lluç estava una mica sec.

Lluç a la donostiarra

Lluç a la donostiarra

Arriba el moment de les postres, i la cambrera pronuncia “pastís de nabius”, endavant. La resta de postres eren bastant senzills, i em venia de gust un pastís casolà.

Pastís de nabius

Pastís de nabius

Sense comentaris…

Abans del cafè he près l’última de copa de vi, i ara sí que es començaven a mostrar els aromes d’aquell jove, i cal dir que tot i ser un vi de granel era prou digne, com per servir-lo a la temperatura adient.

Preu del menú: 12,70€ amb cafè.

Restaurant la Magrana.
Carrer Joan Prim, 6. Granollers
Tel. 93 870 38 47
http://www.facebook.com/pages/La-Magrana/162958027093597?fref=ts

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s