It’s a beatiful day….

Avui i com ja fa 20 anys es celebra la marató de TV3, que ja la tenim com una cita ineludible al mes de desembre per a tots els catalans.

La Marató de TV3

La Marató de TV3

Entre les moltes activitats que s’han organitzat arreu de Catalunya, nosaltres hem volgut assistir a un tast de vins solidari de la denominació d’origen Alella, organitzat per la gent de Somni de una nit de vins. L’acte s’ha celebrat a l’espai Di.Vi d’Alella, que cal reconèixer que és un lloc espectacular, i que antigament era el celler de Jaume Serra.

El tast s’ha compost de 8 vins, 7 blancs i 1 rosat, de diferents cellers de la DO Alella que han cedit gratuïtament les ampolles de vi per aquesta ocasió.

Al finalitzar la sessió hem assistit a una presentació per part de la Sra. Rosa M. Lafuente (Investigadora de la UB), on parlava dels beneficis dels polifenols del vi sobre la nostra salut i a la malaltia del cancer. Resumin la seva presentació, els estudis conclouen que el consum moderat de vi es 100% saludable per a la nostra salut. Per acabar d’arrodonir la jornada, hem acabat a la plaça del ajuntament fen un brindis solidari per la marató.

Des de aquí agrair als organitzadors, a la Fundació de la Marató, i a tots els assistents i participants, el seu esforç i la seva il·lusió per fer possible un dia com el d’avui.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s