Sopar Maridatge al Tekomo de Granollers

El passat dijous dia 15, el restaurant Tekomo de Granollers va organitzar un sopar maridatge amb els cellers “Casa Gran del Siurana” i “Cims de Porrera”, propietat actualment del grup Perelada.  El menú es composava de 4 plats amb el seu corresponent vi, i de les postres acompanyades amb Cava, tot per 29€. Sí, 29€!

Allà estava, preparat per tastar aquells plats i veure si la companyia del vi esdevenia en una bona relació gastronòmica.

El primer plat va ser una terrina de perdiu, compota de prèssec de sang i pols de castanya. El vi que l’acompanyava era el GR-174 del 2011, de Casa gran del Siurana.

Terrina Perdiu

Com a segon plat el xef Xavi Plana va preparar-nos un caneló elàstic de trompetes de la mort farcit de ceps i sèrum de parmesà. Cal dir que personalment, aquest plat va agradar-me molt. El vi que acompanyava aquest suculent caneló va ser el Cruor 2007, també de la mateixa bodega que l’anterior, i trobo que aquest maridatge estava més encertat que el primer.

Caneló elastic

Anem pel tercer. Supremes de verat fumat al minut i sobre taula, i el vi, Solanes 2008, de Cims de Porrera. És impressionant veure com un peix tant poc valorat com el verat pot impressionar tant.

Verat fumat

Per últim, un increïble i tendre Civet de senglar al estil de Maçanet de Cabrenys i cruixent de bolets. La sorpresa, oferir-nos un esplèndid Gran Cruor 2007, que tot i que les papil·les gustatives tenien una certa saturació, va acabar de arrodonir tot el sopar.

Civet de senglar

Per últim les postres. Una mousse de caquis amb salsa de castanya i pols de gelat de iogurt, acompanyades del cava Gran Claustre Brut Nature de Castell de Perelada.

Mousse de caquis

I amb una agradable sensació es va acabar aquell sopar, tant pel menjar i el vi, com per les persones que també van gaudir-lo. Ja esperem el pròxim!

Advertisements

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s